Talous­päällikkö­palvelu

Talouspäällikköpalvelu on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat käyttöönsä talouden asiantuntijan yrityksen johdon päätöksien tueksi yrityksen tarpeiden mukaan erilaisissa tilanteissa. Yrityksen toiminnan aikana voi tulla eteen paljon asioita, joissa hyvät neuvot ovat tarpeen. Näitä asioita voi tulla eteen yritystoiminnan kaikissa vaiheissa. Joskus apua tarvitaan taloustietojen raportointiin ja tunnuslukujen analysointiin.

Hyvien etäyhteyksien ansiosta pystymme toimittamaan palveluitamme ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat eri puolilla maata toimivat pienyritykset, yhdistykset ja asunto-osakeyhtiöt.

Myös talouspäällikön sijaiseksi

Voimme myös tulla sijaistamaan, jos työntekijä sairastuu tai talouspäällikkö tai vastaava on jäämässä eläkkeelle.

Talouspäällikköpalvelun tarkoituksena on olla yritysjohdon kumppani, neuvoja ja tuki yritystoiminnan eri vaiheissa ja päätöksenteossa.

Talouspäällikköpalveluun voi kuulua mm.

  • tavoitteellinen toiminta, budjetointi
  • säännöllinen talouden seuranta
  • jatkuva neuvonta, päätöksenteon tuki
  • analysointi
  • laskelmien laadinta
  • toimintaa korjaavat toimenpiteet.

Talouspäällikköpalvelu on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat

Taloushallinnon asiantuntija – Tiliheseri

Tiliheseri Oy on Lohjalla sijaitseva taloushallinnon asiantuntijatoimisto.

Asiakaspalautteen mukaan palvelumme taso on laadukasta ja kattavaa. Tiliheseri Oy:stä saat luotettavan kumppanin, neuvoja ja tukea yritystoiminnan eri vaiheissa ja asiointi on hyvin yksilöityä ja henkilökohtaista.

Autamme mielellämme jo siinä vaiheessa, kun yritystoiminta on vasta suunnitteluvaiheessa. Yritystoiminnan perustamisvaiheessa on paljon asioita, joissa pystymme auttamaan. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja haluamme tuntea asiakkaamme. Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme sopivan palvelukokonaisuuden.

Tarjoamme palvelumme asiakkaille, jotka arvostavat hyvää ja laadukasta asiantuntijapalvelua.

Tarjoamme talouden asiantuntijapalvelua ja neuvontaa yrityksen johdon päätöksien tueksi. Palveluihimme kuuluu taloustietojen raportointia ja tunnuslukujen analysointia. Lisäksi voimme tehdä projektiluonteisia kirjanpidon aineistojen tiedonkeruuta ja dokumentointia ja analysointia yrityksen johdolle.