Talous­neuvonta

Tiliheseri tarjoaa koulutus- ja neuvontapalvelua, joka voi liittyä yrityksen perustamiseen, tulorekisteriin tai taloushallinnon hoitamiseen.

Taloushallinnon neuvonta on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat käyttöönsä talouden asiantuntijan yrityksen johdon päätöksien tueksi yrityksen tarpeiden mukaan erilaisissa tilanteissa.

Asiakkaitamme ovat pienyritykset, yhdistykset ja asunto-osakeyhtiöt. Hyvien etäyhteyksien ansiosta pystymme toimittamaan palveluitamme ympäri Suomea.

Apua yrityksen muutostilanteisiin

Neuvontapalveluille voi olla käyttöä yrityksen perustamisvaiheessa, yrityksen taloustilanteen heikkenemisen vuoksi, liiketoiminnan kasvaessa, ensimmäisen työntekijän palkkauksen yhteydessä tai yritystoiminnan lopettamisvaiheessa.

Neuvoja voi pyytää mm. palkkaukseen liittyvistä asioista, arvonlisäverotuksesta, ennakkoveroista, tilinpäätöksen lukujen ja tietojen tulkitsemisesta ymmärrettävästi, poistoista tai muistakin talouden asioista.

Talousneuvonnan ammattilainen

Tiliheseri Oy on Lohjalla sijaitseva taloushallinnon asiantuntijatoimisto.

Asiakaspalautteen mukaan palvelumme taso on laadukasta ja kattavaa. Tiliheseri Oy:stä saat luotettavan kumppanin, neuvoja ja tukea yritystoiminnan eri vaiheissa ja asiointi on hyvin yksilöityä ja henkilökohtaista.

Tarjoamme palvelumme asiakkaille, jotka arvostavat hyvää ja laadukasta asiantuntijapalvelua.

Talousasioissa suosittelisin yrityksiä kysymään neuvoa ennen suuria päätöksiä. Jokaisella yrityksellä pitäisi olla joku luotettava kumppani, jonka kanssa pystyy keskustelemaan luottamuksellisesti asioista ja tarvittaessa saamaan neuvoja ja erilaisia näkemyksiä.