Muutostilanteen neuvonta

Tarjoamme yrityksille muutostilanteen neuvontaa yritystoiminnan kaikissa eri vaiheissa. Korkealuokkaisen osaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta, pystymme auttamaan laadukkaasti eri toimialojen yrityksiä muutostilanteiden hallinnassa.

Asiakkaitamme ovat pääosin pienyritykset, yhdistykset ja asunto-osakeyhtiöt. Hyvien etäyhteyksien ansiosta pystymme toimittamaan palveluitamme ympäri Suomea.

Kenelle muutostilanteen neuvonta on tarkoitettu

Yrityksen toiminnan aikana voi tulla eteen paljon asioita, joissa hyvät neuvot ovat tarpeen. Näitä asioita voi tulla eteen yritystoiminnan kaikissa vaiheissa. Joskus apua tarvitaan taloustietojen raportointiin ja tunnuslukujen analysointiin.

Pyydä neuvontaa ajoissa

Yritystoiminnan muutostilanteissa suosittelisin yrityksiä kysymään neuvoa ennen suuria päätöksiä. Jokaisella yrityksellä pitäisi olla joku luotettava kumppani, jonka kanssa pystyy keskustelemaan luottamuksellisesti asioista ja tarvittaessa saamaan neuvoja ja erilaisia näkemyksiä. Muutostilanteet voivat olla monelle yrittäjälle raskaita, koska yrittämisessä on kiinni moni henkilökohtainen asia. Sen vuoksi tarvitaan luotettavan asiantuntijan apua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Milloin neuvontaan olisi hyvä havahtua

Muutostilanteita, jolloin palveluita voidaan tarvita mm.

  • Yrityksen taloushallintoa hoitavan henkilön sairastuttua vakavasti
  • Talouspäällikön jäädessä eläkkeelle
  • Yrityksen toimintaan tulee elinkaaren käännöskohta
  • Tapahtuu sukupolvenvaihdos, yrityksen perustaminen tai fuusio
  • Suoritetaan laajamittainen raportointihanke
  • Vastaan tulee hankalia kirjanpidon erityiskysymyksiä
  • Yritystoiminta lakkautetaan, laitetaan selvitystilaan
  • Suunnitellaan yritystoiminnan laajentamista
  • Palkataan ensimmäinen työntekijä

Tiliheseri Oy on Lohjalla sijaitseva taloushallinnon asiantuntijatoimisto

Asiakaspalautteen mukaan palvelumme taso on laadukasta ja kattavaa. Tiliheseri Oy:stä saat luotettavan kumppanin, neuvoja ja tukea yritystoiminnan eri vaiheissa ja asiointi on hyvin yksilöityä ja henkilökohtaista.

Autamme mielellämme jo siinä vaiheessa, kun yritystoiminta on vasta suunnitteluvaiheessa. Yritystoiminnan perustamisvaiheessa on paljon asioita, joissa pystymme auttamaan. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja haluamme tuntea asiakkaamme. Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme sopivan palvelukokonaisuuden.

Tarjoamme palvelumme asiakkaille, jotka arvostavat hyvää ja laadukasta asiantuntijapalvelua.

Tarjoamme talouden asiantuntijapalvelua ja neuvontaa yrityksen johdon päätöksien tueksi. Palveluihimme kuuluu taloustietojen raportointia ja tunnuslukujen analysointia. Lisäksi voimme tehdä projektiluonteisia kirjanpidon aineistojen tiedonkeruuta ja dokumentointia ja analysointia yrityksen johdolle.

Voimme myös tulla sijaistamaan, jos työntekijä sairastuu tai talouspäällikkö tai vastaava on jäämässä eläkkeelle.